Pesanan Tuan Tanah...!!

Ini adalah blog contest dan GA jer tau... nak tegar CGL katanya... hiksss.... Nak tau citer terbaru, jomla jengah personal blog k... http://zue-oklatu.blogspot.com/



Followers

Jom Klik HB...

Thursday, August 4, 2011

Pemenang 3rd GA : Happy Birthday Kakak..!!!

salam uollssss..... sblom tuh aku nak mtk maaf sgt2 sbb lambat umumkan pemenang utk GA aku tuh.... mula2nya pemenang akan ditentukan oleh cabutan bertuah oleh besday girl dan adik2.... tp selalu jer lupa tau bila malam2.... huhu... maklumlah biler bln pose nih, pas berbuka jer, byk mende nak kene setel... kakak dan abg ngah plak ikut abah gi terawih.... pastuh biler balik masing2 dah ngantukla.... adehhhh.... huhuhu... sori erk korang.....

tapi xpen jgn risau... akhirnya aku amik keputusan, pemenang GA akan ditentukan dgn pertolongan Mr Random sajork.... sori skali lagik tau.... jgn marah2... bln pose tak baik marah2... ekekekek.... skrg nih jom kita tgk mr random pilih sape yer...

jom cikidot siapakah tiga org yg bertuah ittew ::

*

*


*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

tempat pertama :


tempat kedua :



tempat ketiga :




dan hadiahnya adalah FM kt bawah :


adiah ikut no masing2 tuh yer.....

tahniah pada ketiga2 pemenang..... pada yg tak menang tuh jgn sedih tau... Insyaallah klu rzki lebih, akan menyusul lagik GA dari aku nih.... lgpon bln dpn anniversary aku tau.... hehehehe.....

pada seme pemenang, sila emelkan nama, alamat dan no tel ke annaleeya000408@gmail.com secepat mungkin yer... bila dah dpt seme details pemenang, baru aku pos adiah erk... senang jer wat skali harung.... tenkiu korang...  daaaaa.....


6 comments:

~~@lyci@~~ said...

huwaaaa... terharunya.. mmg murah rezeki alycia dr akak ni.. dulu dpt keychain.. ni dpt udang besor pulak hehe.. ok, alycia emel.. tahniah pd smua yg menang...

AkmaFaizal said...

Salam Ramadhan buat semua. Tahniah pade yg menang...hai bulan bulan Ramadhan ni blom ado yg bertuah kat no saye..huhu

Ade hikmahnye tu kan..kan..hehe :)

Zie said...

Tq ... alhamdulillah memang rezeki ramadhan..

#ciksuzlin said...

alhamdulillah :]

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

tahniah semua..besaunya udangggggg!

Princess Solehah said...

tahniah kepada semua pemenang :)